· www.felsozsolca.hu         · www.miskolc.hu        

                        
english version disabled
Felsőzsolcai
logisztikai
ipari park

Infrastruktúra

ÚTHÁLÓZAT:

Az Ipari Park területe a 3. számú főközlekedési út és a 37-es számú főút csomópontjában kialakított körforgalom közvetlen szomszédságában fekszik.
A jelenleg is nagyon forgalmas csomópont forgalma várhatóan tovább nő, az M30-as autóút, a Miskolcot elkerülő szakasz és a Miskolc-Kassa gyorsforgalmi út megépítésével.


TÖMEGKÖZLEKEDÉS:

A terület tömegközlekedése optimális.
Felsőzsolcát helyi autóbuszjárat köti össze Miskolccal. A Volán távolsági járatok észak, északkelet és kelet felől érintik az Ipari Parkot, három megállóból érhető el a terület.


IVÓVÍZELLÁTÁS:

Az ivóvízellátás a területet átszelő NÁ 300ivóvízvezetékről biztosított. A körforgalom melletti csomópontban a Keleti csúcsvízműtől Miskolc irányába haladó NÁ 600 vezeték található, amelyről nagyobb mennyiségű víz nyerhető.


SZENNYVÍZELVEZETÉS:

A területen keletkező szennyvizek gravitációs csatornahálózattal összegyűjthetők egy központi szennyvízátemelőbe. A szennyvízátemelő nyomott vezetéke a felsőzsolcai szennyvízcsatorna rendszerhez csatlakozik.
ELEKTROMOS ENERGIA:

A terület elektromos energiával való ellátottsága szinte korlátlannak mondható, hiszen közvetlen szomszédságban van az OVIT Országos Villamos-távvezeték Részvénytársaság Kelet-magyarországi Területi Főmérnökség alállomása, innen történik az energia elosztása.


GÁZELLÁTÁS:

Az Ipari Parkon áthaladó gázvezetékre való rákötéssel a terület gázellátása megoldott. Jelentős mennyiségű szabad kapacitás áll rendelkezésre.

 
hírek gazdasági környezet képgaléria kapcsolat felvétel