Üdvözöljük a Felsőzsolcai Logisztikai Ipari Park honlapján!

Társaságunk 2005-ben nyerte el az Ipari Park címet, amelynek a területe eredetileg 62 ha volt. Ezen a területen már teljes egészében kiépült a befektetők fogadásához szükséges teljes infrastruktúra. Megépült több mint 3 km, 6,5 m-es nagy teherbírású (11,5 tonna tengelyterhelésű) úthálózat, a hozzá tartozó víz-, szennyvíz-, csapadékvíz elvezetés, gázhálózat, villamos energia ellátás, közvilágítás és a nagysebességű telekommunikációs hálózat (optikai kábel).

2007-ben a folyamatosan jelentkező igények, s az egyre szűkülő rendelkezésre álló szabad terület miatt 103 ha-ra bővítettük az Ipari Parkot. Ezt a területet is teljes infrastruktúrával láttuk el. Célunk, hogy folyamatosan zöldmezős beruházási lehetőséget biztosítsunk a hazai és külföldi, kis- és nagy vállalkozások számára és egy befektető barát környezetet kínáljunk a bennünket választók számára.

2021. augusztus 16-án az Innovációs és Technológiai miniszter az Ipari Park területét 130 ha-ra módosította.

Ma már elmondhatjuk, hogy a hazai vállalkozások mellett, mind több külföldi vállalkozás (amerikai, német, osztrák, belga, holland) gondolta úgy, hogy a Felsőzsolcai Logisztikai Ipari Park megfelelő helyszínt biztosít expanziós tervei megvalósításához.

FIZ latkep

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!