KIÉPÍTETT ÚTHÁLÓZAT

Az Ipari Park területe a 3. számú főközlekedési út és a 37-es számú főút csomópontjában kialakított körforgalom közvetlen szomszédságában fekszik.
A jelenleg is nagyon forgalmas csomópont forgalma várhatóan tovább nő, mivel elkészült az M30-as Miskolc-Kassa autópálya. Az ipari park belső úthálózata meghaladja az 5 km-t. A teljes úthálózat 6 m széles, nagy teherbírású, 11,5 tonna tengelyterhelésű.

TÖMEGKÖZLEKEDÉS

A terület tömegközlekedése optimális. Felsőzsolcát helyi autóbuszjárat köti össze Miskolccal. A Volán távolsági járatok észak, északkelet és kelet felől érintik az Ipari Parkot, három megállóból érhető el a terület.

IVÓVÍZELLÁTÁS

Az ipari park összes telkén rendelkezésre áll az ivóvíz szolgáltatás. Az ivóvízellátás a területet átszelő NÁ 300 ivóvízvezetékről biztosított. A körforgalom melletti csomópontban a Keleti csúcsvízműtől Miskolc irányába haladó NÁ 600 vezeték található, amelyről nagyobb mennyiségű víz nyerhető. Az ivóvíz szolgáltatást az Észak-magyarországi Regionális Vízmű biztosítja.

SZENNYVÍZELVEZETÉS

Az ipari park összes telkéről megoldott a szennyvízelvezetés. A területen keletkező szennyvizet gravitációs és nyomott rendszerű csatornahálózattal összegyűjtjük egy központi szennyvízátemelőbe. A szennyvízátemelő nyomott vezetéke a felsőzsolcai szennyvízcsatorna rendszerhez csatlakozik. A szennyvíz szolgáltatást a MIVÍZ Kft biztosítja.

ELEKTROMOS ENERGIA

A terület elektromos energiával való ellátottsága nagyon jó.  Az ipari parkon belül található az MVM OVIT Zrt alállomása, innen történik az energia elosztása.

GÁZELLÁTÁS

Az Ipari Parkon áthaladó gázvezetékre való rákötéssel a terület gázellátása megoldott. Minden beruházási területre bekötésre kerültek a gázcsonkok. A gázszolgáltatást az OPUS-TIGÁZ Zrt biztosítja.

OPTIKAI HÁLÓZAT

Az optikai hálózat az ipari park teljes területén biztosított. Két szolgáltató nyújtja az internetes kapcsolatot.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!